Poezii de 1 Decembrie

Despre blog

Acest blog este o sursa credibila de informatii usor de inteles,de cea mai buna calitate,explicate pe intelesul oamenilor cu toate nivelele de educatie.O mare parte din articole sunt 100% originale CASONY (in limba romana),ele fiind cercetate,verificate si combinate din cele mai bune siteuri in limba engleza.

Voi reflecta asupra tuturor domeniilor de interes,de la masini pana la stiinte nucleare,calculatoare,animale,economie,sanatate,si inca multe altele.Cu ajutorul ilustratiilor si animatiilor selectate cu grija,articolele sunt mult mai usor de inteles.

Am observat ca citind mult,mai ales materiale care in timp ce le citesti te pun pe ganduri,se produce o stimulare impresionanta a creierului,de parca te-ar face mai destept.Acest lucru este pe bune,cititul ajuta mult functionarea creierului,stimuland circulatia sangelui in aceea zona.Si daca mai citesti si informatii utile ai doua beneficii:iti antrenezi creierul,si mai si inveti despre lucruri pe care altii nu le stiu.Am observat la oameni ca sunt foarte putini care stiu cum functioneaza un motor cu combustie interna,un telefon mobil,sau chiar si un bec incandescent.Sunt atat de multe lucruri care chiar daca par simple,modul lor de functionare este foarte interesant si merita sa aflii.

Iar daca te intereseaza modul de functionare al unui obiect pe care nu-l ai gasit pe CASONY,si vrei sa scriu un articol despre el nu ezita sa ma contactezi prin mail la kaszoni_07@yahoo.com sau lasand un comentariu pe blog.Tel: 0747 17 54 92

Impresioneaza-ti prietenii,rudele si seful,cu cunostintele pe care le-ai acumulat dupa ce ai citit acest blog.Numai bine!

5 comentarii:

Friend4You spunea...

Numai bine îţi doresc ,şi vin să Te citesc !
Căci este interesant !

Anonim spunea...

Felicitari pentru blog si pentru timpul petrecut in fata calculatorului doar ca sa-ti ajuti semenii !!! Succes mai departe.
Noemi

Anonim spunea...

Interesant blog, am sa te adaug la link-uri.

Anonim spunea...

Felicitari! Imi place blogul tau.

Alex spunea...

mult inspiratie in continuare :) eu am ramas ,,fara''

Meniu