Poezii de 1 Decembrie

Program de publicitate

Contact: kaszoni84@gmail.com sau la telefon 0747 17 54 92 ,poti sa trimiti si sms.

Daca ai un blog,si vrei sa pui bannerul meu acolo pentru a-i face reclama,sunt dispus sa te platesc.Ofer 1 cent $ pentru fiecare vizitator pe care il trimiti pe blogul meu.Daca imi trimiti 1000 de vizitatori ai 10 dolari.Daca 5000 inseamna ca ai 50 de $.
Nu e usor sa trimiti 1000 de oameni,asta doar in cazul in care nu ai vizitatori.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai cat mai multi vizitatori.Atunci poti sa faci si bani.Sau daca nu lasi sa treaca timpul si mai curand sau mai tarziu tot vor veni acei bani.

Plata

Daca te intrebi cum o sa primesti banii,m-am gandit la doua metode:
  • Prin virament bancar,asta in cazul in care ai cont la vreo banca
  • Daca nu ai cont bancar,exista o metoda si mai simpla--Cand se aduna o suma in valoare de 4 , 7 , 10 , sau 20 de euro,voi cumpara o cartela de reincarcare orange sau vodafone de acea valoare,si iti trimit codul de reincarcare prin e-mail sau sms,indiferent in ce zona a tari te aflii.Tu poti sa vinzi acel cod unui prieten care isi incarca des cartela PrePay,sau il poti folosi chiar tu.

Cum aflu cati vizitatori im
i trimiti?

De pe pagina ta,vizitatorul va trece printr-un filtru inainte sa ajunga pe siteul meu.Prin acel filtru se vor numara atat vizitatorii unici,precum si numarul de clickuri date pe bannerul meu.Si tu vei avea un cont separat la un webcounter,care iti va arata statisticile in timp real.Vei putea incerca oricand:intri in contul siteului de statistici,si te uiti cati vizitatori ai trimis in ziua,saptamana sau luna aceea.

Sa zicem ca statisticile arata 50 vizitatori,si 80 clickuri.Acuma intrii pe siteul tau,si dai un click.Dupa aceea te duci inapoi la statistici,si dai reload la pagina.Vei vedea ca ai trimis 51 de vizitatori,si 81 de clickuri.Daca de acuma incolo dai click pe banner,va arata doar clickurile trimise,nu si vizitatorii(vizitatorii sunt considerati unici timp de 6 ore).De exemplu daca mai dai click pe banner,va aparea tot 51 de vizitatori,insa 82,83,84,etc. de clickuri.

Ce avantaje ai?

  • In primul rand cel mai mare avantaj este ca nu ai nimic de pierdut.
  • In al doilea rand,poti sa faci bani din blogging,si poti incasa bani si prin intermediul unei cartele de reincarcare.Nu ma intereseaza cati vizitatori ai pe luna,asta e treaba ta,insa banii pe care ii vei face sunt direct proiportionali cu numarul de vizitatori.
  • Putem sa stabilim suma de incasare la ce valoare vrei tu.
  • Poti alege dintre tipul de bannere si afisari
  • Bannerele le voi face astfel incat sa se potriveasca cuvintelor cheie din blogul tau,astfel vizitatorii vor fi tentati sa dea click
Tipuri de bannere:

Deocamdata doar 3 tipuri de bannere am.Afisul cu text il voi face dupa culoarea dorita.


Model 1













Model 2








Model 3


Cum Functioneaza masiniile?
Afla totul despre automobile!
Citeste tot>>

Cum functioneaza Grenada?
Afla cum functioneaza
grenadele.
Citeste tot>>



Contact: kaszoni84@gmail.com sau la telefon 0747 17 54 92 ,poti sa trimiti si sms.

0 comentarii:

Meniu